Burgemeester Bram van Hemmen luidt zaterdag niet het riddertoernooi, maar de jacht in

2mei2 (Kopie)SLIEDRECHT – Het comité ‘Sliedrecht 950 jaar’ maakte eind vorige week (zie ‘Gerelateerde berichten’) het programma bekend van de slotmanifestatie die zaterdag 2 mei wordt gehouden op het onbebouwde stuk grond tussen UNIT4 en het zwembad. Eén programmaonderdeel is gewijzigd. Burgemeester Bram van Hemmen arriveert niet ’s middags, maar ’s morgens op het evenemententerrein. Hij wordt om 10.15 uur met een open koets opgehaald bij het Oude Raadhuis aan het Dr. Langeveldplein. De aankomst bij het Stationspark is ongeveer een kwartier later. Daarna houdt hij een toespraak. Verder is het programma ongewijzigd. Met zijn toespraak luidt hij niet het riddertoernooi in. Die begint tussen 14.30 en 15.00 uur. Vanaf 10.45 uur, vlak na de aankomst van Van Hemmen, wordt een jachtpartij nagespeeld. Bekijk de artikelen hieronder om exact te weten wat er zaterdag allemaal is te beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *