Jip Hazelhorst wint ook kwartfinale Nationale Voorleeswedstrijd

winnaarsvoorleeswedstrijd (Kopie)SLIEDRECHT – In Ridderkerk vond woensdagmiddag de kwartfinale plaats van de Nationale Voorleeswedstrijd. Eén van de twaalf deelnemers was Jip Hazelhorst uit Sliedrecht, een leerling van De Wilgen. Hij had zich geplaatst door op 14 februari samen met een scholiere uit Papendrecht de regionale voorronde in de Sliedrechtse bibliotheek te winnen. Gisteren won hij weer. Samen met Madelief Koekkoek van de School met de Bijbel uit Noordeloos. Beide winnaars gaan door naar de halve finale op woensdag 15 april in de Openbare Bibliotheek van Rotterdam. Jip  las voor uit Het raadsel van alles wat leeft van Jan Paul Schutten. Madelief las voor uit Oorlogsgeheimen van Jacques Vriens. Alle deelnemende kinderen werden beoordeeld door een vakkundige jury.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *