Dierenasiel Sliedrecht vertelt bij Carlo & Irene over succesvolle Man-met-Kat-Kalender

kalender (Kopie)SLIEDRECHT – ‘Mooie mannen en prachtige katten.’ Van die combinatie heeft Stichting Dierenasiel Sliedrecht e.o. een kalender gemaakt voor het jaar 2015. Vanavond is de stichting te gast in het RTL 4-programma Life 4 You (van het bekende presentatieduo Carlo Boszhard en Irene Moors) om te vertellen over het succes van de zogenoemde Man-met-Kat-Kalender. De kalender is bedacht door de vrijwilligers van het kattenasiel aan de Molendijk met als doel extra geld op te halen voor de steun aan asielkatten.

Voorzitter Ginet Balistreri vertelde zaterdag aan het Algemeen Dagblad  dat mooie mannen uit heel Nederland zich hadden opgegeven om model te staan en dat er wordt gezocht naar nog meer sexy hunks voor een vervolg. De opbrengt bedroeg 6.000 euro, zo is ook te lezen in het artikel dat gisteren in AD De Dordtenaar was te lezen.

Life 4 You duurt van 17.30 tot 19.20 uur. Bovenstaande foto is afkomstig van de Facebook-pagina van Stichting Dierenasiel Sliedrecht e.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>