Sliedrechts Roparun-team verkoopt één van de lekkerste oliebollen van Nederland

ippSLIEDRECHT – Team 293 Steamwork uit Sliedrecht, dat in het Pinksterweekend deelneemt aan de Roparun, gaat ook dit jaar oliebollen en appelbeignets verkopen en wel op dinsdag 30 december. De verkoopkramen worden opgezet bij Sportshop Leo Reijnders aan het begin van de Rembrandtlaan en Intertoys Boogaard op Buitendams in buurgemeente Hardinxveld-Giessendam. 

De oliebollen zijn wederom ter beschikking gesteld door sponsor Remon Muller uit Nieuwerkerk aan den IJssel, die al jaren een vertrouwd gezicht is in de top-20 van de AD Oliebollentest met een acht als gemiddeld cijfer. De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. De deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het Sliedrechtse team doet hier al enkele jaren aan mee en wil bij aanvang van de estafetteloop net als bij de vorige deelnames ongeveer 25.000 euro overmaken.  Met de oliebollenactie hopen de teamleden, die ook in 2015 van alles op touw zullen zetten, alvast tussen de 3.000 en 5.000 euro op te halen voor het goede doel, te weten: Stichting Roparun. Hieronder is het verslag te lezen van hun deelname in het afgelopen jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>