Dominee laat zijn baard knippen tijdens geslaagde winterfair

winterfair2 (Kopie)SLIEDRECHT – De Gereformeerde Kerk bestempelt de tweedaagse winterfair die vrijdag en zaterdag plaatsvond in en rond kerkelijk centrum De Voorhof aan de Middeldiepstraat als een groot succes.

Op deze site stond al een bericht over de geslaagde sponsorloop die vrijdagavond zowel voor de kerk als 3FM Serious Request, dat donderdag van start gaat en dit jaar plaatsvindt in Haarlem, ruim duizend euro in het laatje bracht. Zaterdagmiddag werd een talentenveiling gehouden. De opbrengst bedroeg (inclusief het knippen van de baard van dominee Joost Schelling) circa 1800 euro. De gemeenteleden kijken volgens de organisatoren terug op een mooi evenement. ,,Niet alleen vanwege de financiële resultaten, maar vooral ook vanwege de onderlinge contacten en de saamhorigheid.”

* Als je op een foto klikt, wordt die vergroot.

winterfair3 (Kopie)winterfair4 (Kopie)winterfair2 (Kopie)winterfair (Kopie)

Een gedachte over “Dominee laat zijn baard knippen tijdens geslaagde winterfair”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>