‘Stormloop’ Gereformeerde Kerk levert ruim tweeduizend euro op

sponsorloop (Kopie)SLIEDRECHT – Hoewel het gezien de lugubere weersomstandigheden letterlijk een stormloop leek te worden die wel eens afgeblazen kon worden, ging de door dominee Joost Schelling georganiseerde sponsorloop gisteravond gewoon door. De deelnemers hadden niet voor niets hun hardloopschoenen aangetrokken. Alle rondjes om de kerk leverden een totaalbedrag op van 2.217,40 euro.

Schelling sprak van een schitterend bedrag. Hij bedankte alle gevers en lopers. ‘Winnaar’ was Arjan Lock. Hij liep de meeste rondes om de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat en haalde het hoogste bedrag op. In bijna 37 minuten legde hij 21 keer vierhonderd meter af. Van het totaalbedrag van ruim tweeduizend euro gaat de helft naar de kerk. De andere helft wordt geschonken aan de actie van 3FM Serious Request.

2 gedachten over “‘Stormloop’ Gereformeerde Kerk levert ruim tweeduizend euro op”

  1. Het was erg leuk om mee te kunnen lopen voor de goede doelen.
    De echte winnaars zijn natuurlijk diegene die met het bij elkaar gelopen geld geholpen worden of zijn.
    Volgend jaar weer Joost?

    1. nou, wie weet, Arjan! Maar dan moet ik wel even in training van te voren. Nu gooide een ‘storm aan werkzaamheden’ roet in mijn trainingsschema….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>