Rondjes om de kerk voor de Gereformeerde Kerk en Serious Request

sponsorloop (Kopie)SLIEDRECHT – Tijdens de Winterfair die vrijdag 12 en zaterdag 13 december wordt gehouden in en rond de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat houdt dominee Joost Schelling een sponsorloop. Vijftig procent van de opbrengst van het ‘rondje om de kerk’ is bestemd voor de actie van 3FM Serious Request en de andere helft voor de kerk.

De afgelopen dagen is de predikant druk in de weer geweest om jongeren en ouderen te activeren om deel te nemen aan deze sponsorloop, die vrijdagavond om 19.15 uur van start gaat. Om 19.00 uur begint de warming-up. Deelnemers lopen rondjes vanaf het kerkplein over het trottoir door de Oranjestraat, langs het Dr. Langeveldplein en terug via de Middeldiepstraat. Meer info is te vinden op www.gksliedrecht.nl. Serious Request staat dit jaar in het teken van seksueel geweld tegen meisjes en vrouwen tijdens oorlogen en conflicten.

 

5 gedachten over “Rondjes om de kerk voor de Gereformeerde Kerk en Serious Request”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>