Sliedrecht Vandaag.nl staat op de kaart en wil gaan oogsten

jordi2 (Kopie)SLIEDRECHT – De vaandelteams van Sliedrecht Sport, SKC Merwede en v.v. Sliedrecht zijn alle goed tot uitstekend begonnen aan het seizoen 2014-2015. Dat geldt ook voor deze nieuwswebsite. In september is het aantal bezoeken en paginaweergaves gestegen tot recordhoogtes van respectievelijk 38.237 en 170.781. Ook het aantal van 12.054 unieke bezoekers (gemeten over de hele maand) was nog nooit zo hoog.

Deze cijfers laten zien dat de oogsttijd is aangebroken. Met een gemiddelde van 1274 bezoeken per dag en dagelijks 5692 paginaweergaves (een lijn die in oktober wordt doorgetrokken) kan met een gerust hart worden gesteld dat Sliedrecht Vandaag.nl zichzelf het afgelopen halfjaar op de kaart heeft gezet in het lokale medialandschap. Enerzijds als brenger van alle soorten nieuws, maar ook dankzij de interactie op de site. Wekelijks zijn er talloze lezersreacties, die voeding geven aan maatschappelijke discussies en daarmee de sitebezoeker een nog beter beeld geven van wat er gaande is in de Sliedrechtse samenleving.

Reclamebanners

Wie op de hoogte wil blijven van het plaatselijke nieuws, wil ook weten wat er in Sliedrecht te koop is. Door middel van een reclamebanner kunnen ondernemers en winkeliers hun klanten informeren en motiveren. Het bereik van zo’n advertentie is hierboven weergegeven. Bij elk bericht of artikel dat wordt aangeklikt verschijnt het rijtje banners in beeld.

Contact

Wie een graantje wil meepikken van deze ‘bezoekersoogst’ kan vrijblijvend contact opnemen met Erik de Bruin, de beheerder en oprichter van Sliedrecht Vandaag.nl. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 06-41229454. Mailen kan ook: info@sliedrechtactueel.nl.

Onderstaande foto is tijdens de Late Summer Fair gemaakt door Jordi de Jonge Fotografie.

jordi2 (Kopie)

 

 

8 gedachten over “Sliedrecht Vandaag.nl staat op de kaart en wil gaan oogsten”

  1. Op de laatste veteranendag in Overslydrecht heb ik je gesproken en toen hoorde ik voor het eerst van het bestaan van sliedrechtactueel. Sinds die tijd ben ik een trouwe bezoeker en ik wens je verder heel veel succes.

  2. Vooral te danken aan je inzet .De hoeveelheid informatie op de site doet de betrokkenheid als Sliedrechter veel goed .Daardoor kom je dagelijks terug .

  3. Sliedrecht Vandaag heeft zich in het laatste halfjaar bewezen als een verrijking van het Sliedrechtse medialandschap. Het groeiend aantal bezoekers zegt genoeg. Ik hoop dan ook dat het aantal ondernemers dat wil adverteren stijgt, zodat deze site tot in lengte van jaren kan blijven bestaan.

  4. Erik mijn complimenten over sliedrechtactueel. Als je op de hoogte wil blijven wat er echt in Sliedrecht speelt dan kan je dat vinden door sliedrechtactueel aan te klikken. Alles wordt eerlijk en betrouwbaar doorgegeven. Ga zo door in 2015 en de oogst komt vanzelf binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>