Brede school OBS De Wilgen aan de Valkweg

bredeschoolvalkweg (Kopie)SLIEDRECHT – Na de zomervakantie start de brede school De Wilgen aan de Valkweg. Het personeel van openbare basisschool De Wilgen en Stichting Kindercentra Alblasserwaard (Peuterspeelzalen Jip en Janneke, de Lapjeskat en BSO ‘t Valkennest) heeft dinsdag 1 juli een toost uitgebracht op een langdurige samenwerking.

Tijdens de vakantie wordt de oostelijke unit van het schoolgebouw verbouwd tot een buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf. Zo ontstaat een brede school voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar. De verhuizing vindt plaats in of vrijwel direct na de vakantie.

Volgens de stichting blijft zij op de nieuwe locatie op vertrouwde wijze werken met eigen personeel. ,,De nieuwe samenwerking zal de opmaat zijn naar een doorgaande lijn binnen de leeftijdsgroep en een uitbreiding van gezamenlijke  activiteiten. Kansen genoeg om er iets moois van te maken. Het enthousiasme is er in elk geval”, aldus het bestuur.

* Als je op de foto klikt, wordt die vergroot.

bredeschoolvalkweg (Kopie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>