SOJS houdt de jeugd actief in meivakantie

010 (Kopie)SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) houdt in de meivakantie allerlei activiteiten. Te beginnen op maandag 28 april als de jongerenwerkers Henk en Cas ‘s middags de wijk ingaan om een balletje te trappen. Een dag later wordt in De Lockhorst een zaalvoetbaltoernooi gehouden.

De jeugd van  8 tot en met 10 jaar speelt van 09.00 tot 11.00 uur, kinderen die 11 of 12 zijn komen van 11.00 tot 14.00 uur in actie en van 14.00 tot 16.00 uur kan de jeugd van 13 tot en met 15 jaar zijn kunsten vertonen. Deelname kost 2 euro per persoon. Teams kunnen zich tot vrijdag 25 april opgeven door een e-mail te sturen naar Henk van Griensven. Zijn  e-mailadres is henk@sojs.nl.

Sport- en spelmiddag

Woensdag 30 april vindt op het terrein van de ijsbaan een sport- en spelmiddag plaats voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Opgeven kan tot maandag 28 april via cas@sojs.nl. De sport- en spelmiddag duurt van 12.00 tot 14.30 uur. Begin- en eindtijd kan zelf worden bepaald. Deelname is gratis.

‘Taekwon-Doen’

In sporthal De Valk wordt donderdag 1 mei een kennismakingsclinic taekwondo gegeven. De clinic is voor verschillende leeftijden. Leerlingen uit groep 3/4 zijn welkom van 10.00 tot 11.00 uur. Kinderen die in groep 5 of 6 zitten maken van 11.00 tot 12.00 uur kennis met deze sport en leerlingen van de twee hoogste groepen in het basisonderwijs krijgen van 12.00 tot 13.00 uur een indruk wat taekwondo inhoudt. Opgeven kan tot maandag 28 april via cas@sojs.nl. Gratis deelname.

In het jongerencentrum aan de Stationsweg (zie foto) wordt diezelfde dag een jamsessie gehouden. Deze activiteit is voor 12 jaar en ouder. Aanmelden is niet nodig en iedereen kan gratis meedoen. Er wordt van 13.00 tot 17.00 uur ‘gejamd’.

Tot slot op 1 mei ‘s middags samen met Henk op de fiets naar de film in Dordrecht. Deze activiteit is ook voor 12 jaar en ouder. Aanmelden kan tot woensdag 30 april door een e-mail te sturen naar henk@sojs.nl. Kosten: 3,50 euro per persoon. Om 12.00 uur verzamelen bij het jongerencentrum.

BBQ @ Biesbosch

Vrijdag 2 mei wordt een fietstocht gehouden naar de Biesbosch. Daar aangekomen wordt er een potje gevoetbald waarna er wordt afgesloten met een barbecue. Voor 12 jaar en ouder. Aanmelden tot 30 april via info@elektra-sliedrecht.nl. Tijd: 12.00 – 17.00 uur. Kosten: 5 euro per persoon.

Kijk voor meer informatie op www.sojs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>