Sliedrecht Vandaag gaat definitief op slot

jordi2 (Kopie)SLIEDRECHT – Misschien heeft u zich de afgelopen twee weken afgevraagd of Sliedrecht Vandaag.nl nog terugkeert. Het antwoord is helaas Nee. Ik zet er definitief een punt achter. Ondanks de hoge bezoekersaantallen en de vele lezersreacties was de nieuwswebsite niet rendabel. Wat het wel heeft opgeleverd is een mooie aanvulling op mijn CV. Sliedrecht Vandaag heeft veel waardering geoogst en dat is me ook wat waard. Het is gelukt de site op de kaart te zetten in het lokale nieuwslandschap.

Ik wil Jeffrey Bervoets, Amy Bovendeaard, Brian Cleton, Joop Hartog, Richard van Hoek, Jordi de Jonge, Dirk Koppelaar en Ruben van der Sterren bedanken voor de foto’s die ze hebben gemaakt. Ik kon altijd op hun hulp rekenen. Joop maakte wekelijks een voetbalverslag en heeft dat voortreffelijk gedaan. Peter Stam van Alblasserdamsnieuws.nl heeft me op weg geholpen en was altijd bereid om (technische) hulp te verlenen. Uiteraard gaat mijn dank ook uit naar het trouwe lezerspubliek en naar de vele organisaties en personen die de site hebben gevoed met interessant nieuws.

Mijn collega-journalisten Peter Donk en Brenda Donk-Hoeflaak gaan dezelfde uitdaging aan. Ik wens hen veel succes met het op- en uitbouwen van hun nieuwswebsite Sliedrecht24.nl. Donderdagavond 25 juni houden Peter en ik een Politiek Café. De locatie van het Sliedrecht Debat is Bij Boertie aan de Krommestoep. De komende tijd leest u meer over de vier stellingen, die verband houden met het winkelhart (lees: de Kerkbuurt en het Winklerplein), of Sliedrecht bruist, de actuele golf van auto-inbraken in het dorp en de ambtelijke en bestuurlijke ontwikkelingen in de Drechtsteden en de Alblasserwaard. Niet op deze site, die op slot gaat, maar in andere media.

Ik blijf betrokken bij dit initiatief. Daarnaast blijf ik aan de weg timmeren als journalist en als tekstschrijver. Zo ga ik voor het Papendrechts Nieuwsblad en De Merwestreek artikelen en verslagen maken over politieke besluiten en beraadslagingen in respectievelijk Papendrecht en Sliedrecht en staan er ook andere deuren op een kier.

Hartelijke groeten,

Erik de Bruin

 

 

 

 

10 gedachten over “Sliedrecht Vandaag gaat definitief op slot”

 1. Erik dank je wel voor alles. Ik begrijp je besluit al vind ik het erg spijtig dat het zo loopt. Je was voor ons altijd makkelijk te bereiken en heel toegankelijk!
  Ik hoop dat je opvolgers dat ook zijn.
  Hoop je nog eens tegen te komen in het dorp.

  1. Dat zal zeker gebeuren, Amy. Er zijn veel leuke activiteiten in Sliedrecht en daarvan ga ik er zeker een aantal bezoeken met ons gezin.

   Bedankt voor je reactie!

   Erik

 2. Het was fijn om mijn overdenkingen en hulp aan de site te bieden. Heb het graag gedaan. Ik ben niet zo van de andere vormen in Social Media, wie weet ooit.

 3. Net terug van een korte vakantie, moet je zoiets lezen.
  Jammer, jammer.
  Ik was een trouwe volger.
  Ik geloof nog steeds in dit product waarbij lezers snel kunnen reageren op redactionele artikelen zodat je een mooie mix van nieuws krijgt, die eigentijdser is dan een krant en meer afgewogen dan het twittergewauwel.
  Ik hoop dat het Peter wel gaat lukken.
  Erik: zeer bedankt voor je poging!

  Johan Lavooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>